It is currently Thu Sep 18, 2014 2:41 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Apr 01, 2012 4:11 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 01, 2012 3:42 pm
Posts: 5
Delivery Date: 13 Sep 2011
Able to pair phone with car and worked well until the other day. Coincidentally (or not?) I took car in for the campaign software upgrade and it was after that I noticed the phone would no longer work properly; says its connected when I go into the 'Phone' function, when I try to hang up it won't, then I resort to the handset button and the screen goes away. Carwings won't work because it says the phone is in use! This is now occurring everytime I have my Blackberry with me. The dealership tried to fix it but no luck. They felt it was something with BB; I've tried to post on the BB forums but doesn't look like anyone there is going to help me. Top it off, we can easily pair the I Phone to my car. Anyone familiar with this?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 01, 2012 5:02 pm 
Offline
Gold Member

Joined: Fri Jun 03, 2011 4:31 pm
Posts: 4157
Location: SF Bay Area, CA
Delivery Date: 28 Jul 2013
I think it would be more useful (but still might not help) if you posted your exact Blackberry model, carrier and BB software version.

There are tons of current models (http://us.blackberry.com/smartphones/#) and WAY more older models, multiplied by variants on various carriers and a huge # of OS versions.

http://en.wikipedia.org/wiki/BlackBerry_OS has a nowhere near complete matrix of models vs. version numbers vs. carriers. I don't know how complete http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bl ... y_products is terms of physical devices.

_________________
'13 blue Leaf SV w/QC + premium packages; '06 Prius


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jun 23, 2012 12:52 pm 
Offline

Joined: Wed May 16, 2012 7:12 pm
Posts: 42
Location: Baltimore, MD
Delivery Date: 16 Jun 2012
Leaf Number: 017855
chibimaui wrote:
Able to pair phone with car and worked well until the other day. Coincidentally (or not?) I took car in for the campaign software upgrade and it was after that I noticed the phone would no longer work properly; says its connected when I go into the 'Phone' function, when I try to hang up it won't, then I resort to the handset button and the screen goes away. Carwings won't work because it says the phone is in use! This is now occurring everytime I have my Blackberry with me. The dealership tried to fix it but no luck. They felt it was something with BB; I've tried to post on the BB forums but doesn't look like anyone there is going to help me. Top it off, we can easily pair the I Phone to my car. Anyone familiar with this?


Did you have find a solution to this? I am having a similar problem with my bberry Bold 9930 - seems paired fine, but it fails outgoing calls. If I dial with the phone, the car starts sound like it makes th call, then the music comes on while the call is going through on the handset. Incoming calls appear to work, but I cannot hear the caller.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jun 23, 2012 6:33 pm 
Offline
Gold Member

Joined: Mon Nov 22, 2010 6:47 pm
Posts: 288
Location: Phoenix, AZ
Delivery Date: 12 Jun 2011
I suggest that you delete the Bluetooth pairing in both navigation system and BlackBerry and then create a new pairing. I am trying to remember, but I think I had to do this with my 9930 after the Leaf software upgrade (recall). The Leaf easily paired to my old 8830 and to my new Bold 9930 (both Verizon).

Gerry


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 12, 2012 2:43 am 
Offline

Joined: Sun Apr 01, 2012 3:42 pm
Posts: 5
Delivery Date: 13 Sep 2011
Leaf1 wrote:
chibimaui wrote:
Able to pair phone with car and worked well until the other day. Coincidentally (or not?) I took car in for the campaign software upgrade and it was after that I noticed the phone would no longer work properly; says its connected when I go into the 'Phone' function, when I try to hang up it won't, then I resort to the handset button and the screen goes away. Carwings won't work because it says the phone is in use! This is now occurring everytime I have my Blackberry with me. The dealership tried to fix it but no luck. They felt it was something with BB; I've tried to post on the BB forums but doesn't look like anyone there is going to help me. Top it off, we can easily pair the I Phone to my car. Anyone familiar with this?


Did you have find a solution to this? I am having a similar problem with my bberry Bold 9930 - seems paired fine, but it fails outgoing calls. If I dial with the phone, the car starts sound like it makes th call, then the music comes on while the call is going through on the handset. Incoming calls appear to work, but I cannot hear the caller.


Sorry for delay - am trying to recall but the problem went on for a few weeks. I was about ready to buy another phone when I received a phone update, and it started working. This happened twice. I tried things like unpairing and re-pairing without any luck. I still own Storm 2 9550 Verizon and knock on wood, no issues since then.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Sep 12, 2012 11:59 pm 
Offline

Joined: Wed Sep 12, 2012 11:40 pm
Posts: 1
Delivery Date: 13 Sep 2012
hi chibimaui,

The error comes of bluetooth connection i think it because of u have the lot of paring devices in your bluetooth setting that's why you could not connect with others so first delete the paired devices and if it not works you may concerned to the blackberry service centre.

_________________
Flower Mound Locksmith
Glen Burnie Locksmith
Lewisville TX Locksmith


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Dec 01, 2012 5:45 pm 
Offline

Joined: Wed May 16, 2012 7:12 pm
Posts: 42
Location: Baltimore, MD
Delivery Date: 16 Jun 2012
Leaf Number: 017855
I found that the bberry and car phone connection can get buggy and does not work right. I solved this by taking the battery out of the bberry. Once you reinsert the battery and turn on it on, it works perfectly again with the car. The problem is with the phone, not the car.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Advertise on the forum | Upgrade your account


© My Nissan Leaf Forum - part of the MyElectricCarForums.com Group