It is currently Fri Jul 25, 2014 6:04 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
PostPosted: Wed Oct 24, 2012 9:04 am 
Offline

Joined: Mon Apr 16, 2012 7:56 pm
Posts: 1059
Location: Lenexa KS (Kansas City)
Delivery Date: 23 Jun 2012
Leaf Number: 021881
Send the moderator a private message. It can take a reminder sometimes.

_________________
Tom in KS
100 Mile Club-#57
http://ksnogas.blogspot.com/
Try reading a book, it's a novel experience
Cayenne Red-25,000+ miles


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 23, 2012 7:36 am 
Offline

Joined: Sun Dec 23, 2012 7:17 am
Posts: 1
Delivery Date: 03 Dec 2012
Leaf Number: 026040
Hello

Thank you for setting up this wonderful site. I am a private owner and I have just completed the process paying $15 for forum sponsorship and I am wondering what action I need to take to create posts on the site in the for sale/wanted section

thank you


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Mar 02, 2013 7:18 pm 
Online
Gold Member

Joined: Fri Jun 03, 2011 4:31 pm
Posts: 3963
Location: SF Bay Area, CA
Delivery Date: 28 Jul 2013
cwerdna wrote:
evnow wrote:
cwerdna wrote:
I can't seem to post or reply to posts in viewforum.php?f=41. Is this by design? I noticed that a whole bunch of people have started threads or replied even though their handles aren't in orange, so I assume they aren't monetary contributors...

Forum paid members (i.e. Forum Supporter) aren't necessarily in "orange". Orange (i.e. Gold member) are people who have paid more ...

Thanks! That clears things up.

On this note, I noticed that I've been sort of able to respond to posts here, but there are two problems:
- It seems my reply needs to be approved. Sometimes they are, sometimes they aren't and end up in the bit bucket in the sky. :/
- When I do reply, from the preview, it seems like the quoting tags are busted.

May I suggest that you just let non-supporters reply w/o the approval process? It would ease the overhead by the moderators/whoever is approving. Sometimes I do have something to add to the discussion.

I'm ok w/having to pay to advertise though.

_________________
'13 blue Leaf SV w/QC + premium packages; '06 Prius


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Mar 03, 2013 7:53 am 
Offline
Moderator

Joined: Fri Apr 23, 2010 3:51 pm
Posts: 5092
Location: San Diego
Delivery Date: 07 Jun 2011
cwerdna wrote:
On this note, I noticed that I've been sort of able to respond to posts here, but there are two problems:
- It seems my reply needs to be approved. Sometimes they are, sometimes they aren't and end up in the bit bucket in the sky. :/
- When I do reply, from the preview, it seems like the quoting tags are busted.

May I suggest that you just let non-supporters reply w/o the approval process? It would ease the overhead by the moderators/whoever is approving. Sometimes I do have something to add to the discussion.

Having just gone through and cleared through the moderation back-log, I concur. :)

_________________
2011 LEAF SL delivered Jun 11
Stats: Jul 14: 30k 53.2Ah GID 220/186 12th bar lost: 9/23/13
3.24 kW Enphase PV System


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Mar 12, 2013 9:12 am 
Offline

Joined: Mon Aug 03, 2009 10:08 pm
Posts: 294
This has been fixed - it used to work, and then it stopped, so I made it work again.

Mike


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Mar 15, 2013 2:11 pm 
Online
Gold Member

Joined: Fri Jun 03, 2011 4:31 pm
Posts: 3963
Location: SF Bay Area, CA
Delivery Date: 28 Jul 2013
Thanks!

BTW, I posted a reply at viewtopic.php?f=41&t=11886&p=274905#p274905 and noticed I can't seem to edit my own post. Is this by design? I don't need to edit that one, but it would be nice if it weren't disabled.

_________________
'13 blue Leaf SV w/QC + premium packages; '06 Prius


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Mar 15, 2013 3:42 pm 
Offline

Joined: Thu Nov 11, 2010 9:33 am
Posts: 2887
Location: Shasta County, North California
Delivery Date: 15 May 2011
Leaf Number: 2184
cwerdna wrote:
Thanks!

BTW, I posted a reply at viewtopic.php?f=41&t=11886&p=274905#p274905 and noticed I can't seem to edit my own post. Is this by design? I don't need to edit that one, but it would be nice if it weren't disabled.


Same experience, edit function disabled, same thread.

_________________
no condition is permanent


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 20, 2013 11:12 am 
Offline

Joined: Mon Aug 03, 2009 10:08 pm
Posts: 294
edatoakrun wrote:
cwerdna wrote:
Thanks!

BTW, I posted a reply at viewtopic.php?f=41&t=11886&p=274905#p274905 and noticed I can't seem to edit my own post. Is this by design? I don't need to edit that one, but it would be nice if it weren't disabled.


Same experience, edit function disabled, same thread.


This is fixed now - can you please confirm?
Thanks!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Advertise on the forum | Upgrade your account


© My Nissan Leaf Forum - part of the MyElectricCarForums.com Group