dunagrad
Posts: 1
Joined: Wed Aug 09, 2017 9:03 am
Delivery Date: 15 May 2017

Why Can't I see Pictures in this forum

Wed Aug 09, 2017 11:26 am

It seems like every post I go to, someone has posted pictures, but I cannot see them. I get a photobucket graphic that tells me to upgrade my account to allow third party blah, blah blah. Is this me, and if so, how do I fix it? If not, have the pics been removed?

I looked in my account and did not see any options related to third party stuff.

User avatar
mwalsh
Posts: 9478
Joined: Thu Apr 22, 2010 10:10 am
Delivery Date: 05 Jan 2011
Leaf Number: 0213
Location: Garden Grove, CA

Re: Why Can't I see Pictures in this forum

Wed Aug 09, 2017 12:45 pm

No it's on our side with our Photobucket accounts. Photobucket basically screwed us over by blocking us from linking unless we pay something like $400 a year for hosting our pics with them. There is a thread here:

viewtopic.php?f=12&t=24254

And if you search the Google for info on the situation you'll find it's all over the Internet that the same thing is happening.
2011 Blue Ocean SL with 71,000 miles.
2015 pack under warranty 12/30/15.
Tinted windows.
Michelin MXV4 tires.
L1 EVSE upgrade.
FIAMM horns.
Superbright LED lighting.
2013 sun visors.
LED shifter.
Heated seats.
GT-R map lamp lenses.
AV L2 EVSE.

RonDawg
Posts: 2714
Joined: Sat Jan 12, 2013 3:46 am
Delivery Date: 11 Jan 2013
Leaf Number: 027089
Location: SoCal

Re: Why Can't I see Pictures in this forum

Fri Aug 11, 2017 5:18 pm

Yeah I just got one of those "excessive usage" (from embedding) warnings from Photobucket. I'm moving my photos over to imgur.
Blue Ocean 2012 Leaf SV, lost that 1st bar on 11/21/2015 at 26,435 miles.
Lease returned on 12/23/2015. Final LeafStat figures: 225 Gids, 17.44 kWH, SOC 91.89%, SOH 82.36%, 69.49% HX, 54.57 Ahr, battery temp 61.8 F
Now driving a 2015 VW eGolf SEL

Return to “Off-Topic”